Cool-X Kylmä-/kuumapussi
Cool-X Kylmä-/kuumapussi

Cool-X Kylmä-/kuumapussi

8,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää

Monikäyttöinen Cool-X kylmä/kuumapussi.

Reilun kokoinen ja taipuisa nylon pussi, joka voidaan viilentää pakastimessa ja kuumentaa mikrossa tai vesihauteessa.

Uuden materiaalin ansiosta pussi on entistä taipuisampi viilentämisen jälkeen. Lisäksi materiaali kestää kulutusta huomattavasti paremmin kuin yleisesti käytetty muovinen materiaali.

KYLMÄHOITOON: Viilennä pussi pakastimessa (max. -25 ºC) n. 2 tuntia. Kylmähoito on tehokas ensiapu venähdysten, revähdysten ja ruhjevammojen hoitoon. Jääpussi vähentää turvotuksen ja verenpurkauman muodostumista sekä lievittää kipua.

LÄMPÖHOITOON: Lämmitä pussia n 10 min. kuumassa vedessä mikrossa tai liedellä (max. +80 ºC).

Lämpöhaude soveltuu sellaisten kiputilojen lievittämiseen joihin ei liity tulehdusta, esim. lihaskramppien ja lihasjännitysten sekä noidannuolen ja iskiaksen hoitoon.

LÄMMITTÄMINEN MIKROSSA: Koska mikroaaltouunit ovat teholtaan erilaisia, täytyy oikea lämmitysteho ja aika hakea käyttäjäkohtaisesti.

1. Tasoita pussin sisällä oleva geeli tasaisesti koko alueelle.

2. Mikäli pussi on huoneenlämpöinen, aseta valitsin asentoon 'täysiteho' ja lämmitä 1 min. Mikäli pussi ei ole riittävän lämmin etene 10 sekunnin lämmitysjaksoin, kunnes haluamasi lämpö on saavutettu.

3. Mikäli pussi on jäässä, lämmitä sitä 75 sekuntia ja pidä sen jälkeen 75 sekunnin tauko. Etene 10 sekunnin lämmitysjaksoin, kunnes haluamasi lämpö on saavutettu.

Paino:
0.3 kg
Arvostelut 0 arvostelua