Cool-X Magnesium suihke 100 ml
Cool-X Magnesium suihke 100 ml

Cool-X Magnesium suihke 100 ml

16,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää

Magnesium Suihke

 

&bull 100% luonnollinen

&bull Imeytyy tehokkaasti ihon läpi

&bull Yli 800 suihkasua

Mikä on Zechstein Magnesium? Zechstein magnesiumöljy on täysin uusi ja innovatiivinen magnesium valmiste. Zechstein magnesiumöljyä suihkutetaan ulkoisesti suoraan iholle ja se imeytyy nopeasti ihonläpi koko kehoon. Zechstein magnesiumöljy on hyvin kylläistä magnesiumkloridi liuosta, joka tuntuu öljymäiseltä, johtuen sen suuresta kylläisyys asteesta, mutta ei ole öljyä sanan varsinaisessa merkityksessä.

 

Magnesium Suihketta on saatavana viilentävänä ja perus versiona.

Magnesiumia tarvitsemme päivittäin,

sillä keho ei pysty varastoimaan sitä. Enemmän kuin mikään muu aine, se auttaa stressiin, rauhoittaa hermostoa ja antaa meille energiaa, kestävyyttä ja voimaa. Magnesium on välttämätön ...

&bull terveelle iholle, luustolle ja hampaille

&bull sydän-ja verisuonien terveyteen

&bull aineenvaihduntaan

&bull lihasten kehitykselle ja toiminnalle

&bull kaikille hermotoiminnoille

&bull stressiin

&bull hyvään uneen

&bull tehokas urheilijoille

&bull terveyden ylläpitämiseen

MAGNESIUMIA PÄIVITTÄIN:

Miksi magnesium on niin tärkeää?, Magnesiumylläpitää terveyttä ja hyvinvointia. Magnesiumin saanti suositus vuorokaudessa on 300-400 mg. Tämä määrä täyttyy vain jos ylläpitää tasapainoista ja terveellistä ruokavaliota, syömällä runsaasti vihanneksia, hedelmiä, täysjyvätuotteita ja pähkinöitä. Syyt riittämättömään magnesiumin saantiin:

&bull Epätasapainoinen ruokavalio Teollisesti pitkälle jalostettuja elintarvikkeita, kuten valkoinen jauho, makeat ja rasvaiset ruoat tai nk. roskaruoka eivät sisällä riittävästi magnesiumia. Alkoholijuomat myös kuluttavat kehon magnesiumin.

&bull Stressi lisää magnesiumin tarvetta Stressaavat tilanteet voivat johtaa kehon kokonaiskuormitukseen. Magnesium, jolla on rentouttava ja rauhoittava vaikutus, ehkäisee mahdollisia stressin seurauksia ja oireita.

&bull Urheilu lisää magnesiumin tarvetta Urheillessa keho kuluttaa huomattavasti enemmän magnesiumia. Lisäksi magnesiumia erittyy hikoillessa ihon läpi. Riittävä magnesiumin saanti lisää kestävyyttä, ehkäisee lihaskouristuksia ja nopeuttaa palautumista. Magnesiumöljyn edut:

Suun kautta nautittavista magnesium valmisteista keho pystyy hyödyntämään vain noin 10 &ndash 20 %. Annoksen lisääminen on hyvin rajallista,sillä suuremmista annoksista voi ilmentyä ripulia.

Ulkoisesti suihkutettava magnesiumöljy imeytyy ihon läpi suoraan kehon soluihin, joissa sillä on suotuisia vaikutuksia. Vaikka toistuvasti käyttää magnesiumöljyä, ei edellä kuvattuja sivuvaikutuksia ilmene.

Magnesium suihke päivittäiseen käyttöön:

Suihkuta aamulla ja illalla Zechstein magnesiumöljyä iholle -mieluiten olkavarteen ja olkapäähän - ja hiero kevyesti. Magnesiumöljy voi jäädä iholle jolloin se kannattaa hieroa kokonaisuudessaan ihoon käyttämällä jotain perus vartalovoidetta tai sen voi pestä pois vedellä noin 10 minuutin kuluttua.

Magnesium suihke urheilussa:

Magnesiumöljy sopii erityisesti urheilu fitness hierontaan harjoittelun jälkeen. Magnesiumöljy spray vaikuttaa suoraan kehon osiin. Suihkuta ja hiero, magnesium imeytyy ihon läpi rentouttaen lihaksia ja sillä on rauhoittava vaikutus koko kehoon.

Suositus:

Voi aiheuttaa kirvelyä herkälle iholle, jolloin sen voi pestä pois vedellä. Älä suihkuta tai hiero Magnesium spraytä silmiin tai rikkoutuneelle iholle.

Zechstein Magnesium Oil käyttö Suihkuta magnesiumöljyä 2 kertaa päivässä, 4-5 suihkausta iholle ja hiero kevyesti. Suihkeen määrää voi lisätä hitaasti tarpeen mukaan, lisääntyneen fyysisen aktiivisuuden myötä. Ainesosat: Vesi, magnesiumkloridi Zechstein meren pohjasta (100% luonnollinen) Zechstein magnesium lähde Magnesiumkloridin kerrostumia esiintyy entisen Zechstein meren pohjassa, Hollannissa Veendamissa, jota pidetään maailman puhtaimman ja korkealaatuisimman luonnollisen magnesiumkloridin lähteenä. Siellä se on säilynyt miljoonia vuosia syvällä maan uumenissa saastumiselta. Erityistä tekniikkaa käyttämällä on magnesiumkloridista ja vedestä valmistettu magnesiumöljyä, kyllästettyä magnesiumkloridia. Koska Zechstein magnesiumöljy on poikkeuksellisen puhdasta se on hyväksytty sellaisenaan terveyden ja hyvinvoinnin alalla. Zechstein magnesiumiaöljy joutuu toistuvasti kemialliseen analyysiin. Tällä tavoin puhtaus ja kunkin erän laatu dokumentoidaan ja tarkastetaan. Water & Salt Magnesium Oil Zechstein on hyväksyttyä ja ISO-sertifioitua laatua, 'Zechstein Inside ®' merkillä varustettu.

 tuotekuva
 
Paino:
0.1 kg
Arvostelut 0 arvostelua