DOWNFORCER - VOIMALAUTA
DOWNFORCER - VOIMALAUTA DOWNFORCER - VOIMALAUTA DOWNFORCER - VOIMALAUTA DOWNFORCER - VOIMALAUTA DOWNFORCER - VOIMALAUTA DOWNFORCER - VOIMALAUTA DOWNFORCER - VOIMALAUTA DOWNFORCER - VOIMALAUTA DOWNFORCER - VOIMALAUTA

DOWNFORCER - VOIMALAUTA

299,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Downforcer™ -voimalauta on uusi patentoitu innovaatio ja suunniteltu käytettäväksi Downforcetraining™ harjoitteisiin.

Alustan jäykkyyttä säädetään vastuskumeissa olevia paloja lisäämällä/poistamalla. Lapsia/nuoria varten voit myös poistaa kokonaan toisen vastuksen, jolloin laudasta saadaan sopivan pehmeä. Samalla harjoitusalustalla pystyy siis harjoittelemaan huippu-urheilija sekä kuntoilija tai lapsi. Vastuskumin vaihto käy ilman työkaluja ja kestää vain muutamia sekunteja.

 

Downforcer™ -voimalaudalla saat tuloksia nopeasti aikaan eikä yhteen harjoituskertaan mene aikaa kuin 15-30 min.

 

Downforcer™ -voimalaudan peruspaketissa tulee mukana metrin pituinen välikisko. Mikäli haluat tehdä harjoitusalustalla pitkiä loikkia laita tilaukseesi mukaan lisäkisko, jolla kelkkojen väli saadaan venytettyä 2 metriin. Lisäkiskoja voidaan lisätä useitakin tarvittaessa.

 

Downforcer™  -voimalauta on erinomainen harjoitusväline myös jääkiekon laukaisutekniikkaan. Laukaisun voima lähtee vartalossa tuotetusta voimasta ja siirtyy käsien kautta mailaan. Jalat rytmittävät painonsiirtoa ja keskivartalo tukee liikettä. Laukaus on aina rytmiin perustuva liikerata.

 

Nykyisissä mailoissa on painepiste eli kick point, johon voima kohdistuu. Oikea laukaisutekniikka on siis avain saada mailasta sen parhaat ominaisuudet esiin. Laukaisutekniikka on aivan erilainen nykymailoilla kuin puumailoilla tai ensimmäisen polven lasikuitu/komposiittimailoilla.

 

Oleellisia asioita laukaisussa on myös käsien ja varsinkin ranteiden asento. Downforcer™ –voimalaudalla voit harjoitella laukauksen rytmiä sekä painonsiirtoa ja kehittää laukauksestasi nopeamman, kovemman ja tarkemman. Downforcer ™ -voimalaudalla olet samalla korkeudella maasta kuin olet luistimilla jäästä ja vartalon suunta on kohti maalia.

Arvostelut 0 arvostelua